Genel Başkan Şanlıurfa’da

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, depremzede çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulu...

 Genel Başkan Şanlıurfa’da

21.02.2023 - 16:23

Güncelleme : 21.02.2023 - 16:23

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, depremzede çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa’da yaralar sarılmaya devam ediyor. Bozova ilçesi Eskin mahallesinde de birçok ev ve ahırda yıkım meydana geldi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar da Eskin mahallesinde depremzede çiftçileri ziyaret etti. Bayraktar, “Köylerimizi, kırsal yaşamı yeniden canlandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız.” Dedi. Ziyaret sırasında Bayraktar’a Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve Bozova Ziraat Odası Başkanı Müslüm Okan eşlik etti.

Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı

“Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, evlerin ve ahırların yıkıldığı Eskin mahallesindeki yıkım ve tahribatı yerinde inceledim. Depremzede çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Köylerimizi, kırsal yaşamı yeniden canlandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız.”

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın