GENEL BAŞKAN SİNAN SIR’DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Hür Belediye-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır: “İşçiden aldığı aidatlarla işçiye yardım ediyor sözde ve işçi arasında çifte standart ve iş bozanlık yapıyor.” Dedi.
Hür Belediye-...

 GENEL BAŞKAN SİNAN SIR’DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

20.02.2023 - 15:26

Güncelleme : 20.02.2023 - 15:26

Hür Belediye-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır: “İşçiden aldığı aidatlarla işçiye yardım ediyor sözde ve işçi arasında çifte standart ve iş bozanlık yapıyor.” Dedi.

Hür Belediye-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bütün bunlar yaşanırken Hak iş’e bağlı Hizmet iş sendikası sözde Deprem bölgesindeki işçi emekçi kardeşlerimize yardım adı altında 2500 şer lira para yardımı yapacak buraya kadar güzel, ama sen kalkıp üyem olana vereceğim üyem olmayana vermem diyorsun aynı işyerinde aynı sözleşme den faydalanan ve aynı zamanda sana her ay düzenli olarak aidat veren aynı işyeri bu çifte standart niye yıllardır aynı zihniyet ayı politika daha önce de böylesi çifte standart yaptılar hukuki yollarla çözdük. Allah aşkına bu acıların yaşandığı böylesi bir günde böyle birşey yapılırmı ben inanıyorum günü geldiğinde işçi emekçi kardeşlerim bünün gereğini yapacaktır. Bu hareket ayı zamanda işyerindeki iş barışını ve çalışma performansınıda etkilemektedir. Ben buradan Şanlıurfa’daki işverenlere de seslenmek istiyorum sizin Temsilciliğine soyunduğunuz ve desteklediğiniz sendika bu.

Emin olun bu malum sendika işçinin hakkını hukukunu savunmak yerine herzaman fesat fitne işleriyle uğraşıyor. Size bir örnek vereyim Bir bölgede veye bir işyerinde bir afet olmuş insanlar mağdu bir kurum veya bir şahıs yardım dağıtmakta oradaki insanları ayrıştırma kimine yardımı ver kimine verme ve herkes aynı pozisyonda ve aynı duruma ben burada bu FAŞİST düşünceyi şiddetle ve Nefretle kınıyorum. Sizin Sendikal Ömrünüz az kaldı çünkü Kurulduğunuz günden beri düşünceniz hiç bir zaman İşçi olmadı siz sadece ve sadece işin maddi boyutuna baktınız yani aidat sendikacılığı yaptınız. Ben buradan özelikle Şanlıurfa’daki emekçi kardeşlerime seslenmek istiyorum Bu sendika,nın Şanlıurfa’da ömrü az kaldı inşallah sizlerle birlikte bu sendikayı Şanlıurfa’dan bitireceğiz çünkü 40 yıla aşkındır Şanlıurfa’daki emekçi kardeşlerimin kanını emiyor. Ama bu güne kadar Şanlıurfa’da işçi emekçi adına dikili bir ağacı olmayan sendika… Ben bu duygu ve düşüncelerle, 6 Şubat günü Merkez üstü Kahramanmaraş olan 9 Saat arayla iki deprem yaşadık 11 ilimizi etkileyen bu deprem sonucu onbinlerce bina yerle bir olurken onbinlerce vatandaşımız kardeşlerimiz vefat etmiştir yüzbinlerce kardeşlerimiz yaralanmıştır ülke olarak hepimizin ciğeri yanmış acıları halen yaşıyoruz öncelikle ölen kardeşlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sevenlerine başsağlığı sabır diliyorum. Yaralı olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın