Urfa’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçe ve mahalleler açıklandı!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. uzun bir süredir Şanlıurfa’da planlı ve bakım çalışması kapsamında merkez ve ilçelerinde planlı ve bakım çalışması ama...

 Urfa’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçe ve mahalleler açıklandı!

26.12.2023 - 10:21

Güncelleme : 26.12.2023 - 10:21

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. uzun bir süredir Şanlıurfa’da planlı ve bakım çalışması kapsamında merkez ve ilçelerinde planlı ve bakım çalışması amaçlı bugün elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleleri açıkladı.

Bir süredir gerçekleştirdiği elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan planlı elektrik kesintilerin ilişkin her zaman ayrıntılı bir bilgi sağlayan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş , elektrik kesintilerine ilişkin bilgi verdi.

Bu kez Şanlıurfa’nın merkez ve diğer ilçelerinde plansız elektrik kesintisi yaşanıp yaşanmayacağını da bildiren Dicle Elektrik, Şanlıurfalıların önlem alabilmesi için elektrik kesintilerine dair detaylı bilgi vermeyi ihmal etmedi.

Yaşanacak olan elektrik kesintilerinin hangi ilçelerde etkili olacağını düzenli olarak bildiren Dicle Elektrik, şimdiye kadar elektrik kesintilerinin etkili olacağı mahalle ve sokakları da bildiriyordu. Bugün için de ayrıntılı bir liste paylaşan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., Şanlıurfa’da elektrik kesintilerinin yaşanıp yaşanmayacağına ilişkin tüm soru işaretlerini giderecek bir duyuru gerçekleştirdi.

 

ŞANLIURFA’DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ LİSTESİ

Dicle Elektrik, Siverek, Eyyübiye , Bozova ve Akçakale ilçelerinde bulunan bazı kırsal mahallelerinde elektrik kesintilerinin yaşanacağını açıkladı.

SİVEREK

Üzümkara , Acaryurt , Payamlı , Altındamla , Keçili, Alanyurt , Armağanlı , Sabancı , Karakeçi , Kıvançlı , Çubuklu , Çiftçibaşı , Başbük mahallelerinde başbuk çıkışı osos saha opersyonları biriminde osos çalışması yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

EYYÜBİYE

Yukarıçinpolat , Uğraklı , Koruklu , Mermer , Dibek , Taşkınlar , Baykuş , Karatepe , Eke , Geçittepe , Kurudere , Akkeçi, Duruca , Yusuf , Hacılar , Yamaçaltı , Keçikıran , Karaman , Mutlukaya , Yediyol , Uğurlu , Tarlabaşı , Yukarıçaykuyu , Ozanlar , Güneş , Başgök , Yakacık , Küçükminare , Parapara mahallelerinde Uğurlu Fideri Karatepe Branşmanında 3.seviye bakım kapsamında Tahiroğulları tarafından hat bakımı yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

BOZOVA

Yaylak , Narsait ,Köseşahin , Küpeli , Gözenek , Norçin , Hacılar , Koçveran , Koçhisar , Türkmenören , Dutluk , Kargılı , Karacaören mahallelerinde Yaylak Mahallesinde bulunan Yaylak Kök binasından Koçhisar Çıkışında 3. seviye bakım çalışması sebebiyle saat 09.30 ile 18.00 arasında enerji kesintisi uygulanacaktır.

AKÇAKALE

Donandı , Sakça , Vize , Alatlar , Gülveren , Bolatlar , Onortak , Aşağıbeydaş , Sevimli ,Yukarıbeydaş , Yeşerti , Ceylanlı , Adnan Menderes , Fişenge mahallelerinde F2-Köyler Kök binasından Yeşerti Kök çıkışında bulunan Alatlar branşmanında 3. seviye bakım çalışması sebebiyle saat 09.00 ile 17.00 arasında enerji kesintisi uygulanacaktır.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın